Не, това не е реклама 🙂 Няма и да правя такава. Но понеже ми се наложи да общувам с ръководството на хотела и по работа, мога да твърдя, че хората там се справят повече от добре.

Самият хотел не е голям, но всичко си има – външен басейн, фитнес зала, зала за конференции за 70 човека и ресторант. Доколкото можахме да се ориентираме за краткия си престой там, ресторантът се ползва доста често за сватби и всякакви тържества. Има и паркинг в двора на хотела.

Обстановката в “Шато Монтан” е класическа – навсякъде е чисто и приятно. Нашата стая нямаше тераса, но прозорецът беше голям 🙂 Обслужването е на ниво, дори няма да е преувеличено, ако кажем – европейско ниво. Бизнес-център не видяхме, но ни увериха, че предлагат бизнес-услуги, а освен това във всяка стая има интернет.

Хотелът е категория 3 звезди и може да настани до 60 гости в единични или двойни стаи, и апартаменти. Всички стаи имат климатик, кабелна телевизия, мини бар и телефон с директно избиране. На разположение на гостите са сауна и масажен салон, както и рум-сървиз. Целогодишно се предлагат различни пакети и специални оферти за уикенда, които са доста изгодни – обикновено там са включени и различни видове масажи. За съжаление не научихме името на масажистката, но останахме много доволни от нея. 🙂

Специалните оферти могат да се проверят от уеб-сайта на хотела:
http://www.hotel-cm.com, а резервации и запитвания можете да направите по телефона, или директно на следния е-мейл: chateau@hotel-cm.com.

Цените са приемливи за качеството, което се предлага и варират от 65 лв до 90 лв на стая за нощувка, и между 100-150 лв за апартамент.

Адрес: Хотел “Шато Монтан”
гр: Троян 5600
ул. Стара планина 34
Тел. +359 670 68900, +359 878407751
Факс: +359 670 68901
Резервации: +359 670 68900

Ако идвате от София, “Шато Монтан” се намира отдясно на главния път, в тиха част града, съвсем близо до гориста местност. Следвайте знаците с червеното лого на хотела.

Written by Marcie

Comments are closed.